aanbod

In mijn werk maak ik onderscheid in relatie coaching en relatietherapie. Tijdens de intake en op basis van jullie hulpvraag zal ik een inschatting maken of relatie coaching danwel relatietherapie het meest passend is.

wat is EFT?​

Emotionally Focused Therapy (EFT) is ontwikkeld door dr. Sue Johnson en is gericht op verbinding tussen jou en je partner. De basis van de therapie berust zich op emoties en hechtingsbehoeften van elkaar. Tijdens de sessies werken jullie aan vertrouwen, veiligheid en verdieping. Door verlangens en behoeften naar elkaar uit te spreken leer je elkaar beter begrijpen. EFT is een (wetenschappelijk bewezen) effectieve vorm van relatietherapie waarbij 75% van de stellen succesvol de therapie afrondt. Zie de website EFT Nederland (EFT) voor meer informatie.

tarief

Relatietherapie en relatie coaching vallen niet onder de verzekerde zorg. De kosten worden daarom rechtstreeks aan de cliënten in rekening gebracht. Het tarief is €114,95 per 60 minuten inclusief 21% BTW.

De kennismaking vindt online plaats middels videobellen (duur 25 minuten) en is kosteloos zodat we kunnen ontdekken of er een wederzijdse klik is.