Relatiecoaching

Je kunt dit zien als een soort onderhoudsbeurt voor je relatie. Relatie coaching is gericht op stellen die een boost kunnen gebruiken en (nog) niet vastzitten in diepgewortelde patronen. In een aantal sessies ga je elkaar beter begrijpen en je zo meer verbonden voelen. Relatie coaching werkt met name preventief en dus ook bij stellen waar de relatie goed gaat. Je leert jezelf en je partner beter kennen en durft eerlijkere gesprekken te voeren. Zo sta je samen sterker als er in de toekomst zich een situatie voordoet die je relatie onder druk zet.

Ik bied dit aan in een aantal sessies verspreid over een paar weken, maar ik luister ook naar jullie behoefte. Zo zie ik bijvoorbeeld sommige stellen eens per kwartaal of per half jaar in de vorm van een “APK-tje”. Het is ten slotte maatwerk.

wat is EFT?​

Emotionally Focused Therapy (EFT) is ontwikkeld door dr. Sue Johnson en is gericht op verbinding tussen jou en je partner. De basis van de therapie berust zich op emoties en hechtingsbehoeften van elkaar. Tijdens de sessies werken jullie aan vertrouwen, veiligheid en verdieping. Door verlangens en behoeften naar elkaar uit te spreken leer je elkaar beter begrijpen. EFT is een (wetenschappelijk bewezen) effectieve vorm van relatietherapie waarbij 75% van de stellen succesvol de therapie afrondt. Zie de website EFT Nederland (EFT) voor meer informatie.

tarief

Relatietherapie en relatie coaching vallen niet onder de verzekerde zorg. De kosten worden daarom rechtstreeks aan de cliënten in rekening gebracht. Het tarief is €135,-  per 60 minuten inclusief 21% BTW. De intake kost €165,- en duurt 75 minuten.

De kennismaking vindt online plaats middels videobellen (duur 20 minuten) en is kosteloos zodat we kunnen ontdekken of er een wederzijdse klik is.